Karrier

Legyél részese sikereinknek!

A Pannon Cégcsoport a folyton változó világhoz való rugalmas alkalmazkodás képességének és a sok évtizedes tapasztalatának köszönhetően jelentős üzleti és társadalmi sikereket tudhat magáénak számos területen.

Lépj kapcsolatba velünk és adj új lendületet karrierednek! Olyan motivált és ambiciózus munkatársakat keresünk, akik szívesen csatlakoznának dinamikus, nyitott és minőségorientált közösségünkhöz.

Csak együtt lehetünk olyan jók, amilyenek szeretnénk. Ezért kreatív és hatékony munkakörnyezetet hoztunk létre, amely nyitott az új tehetségek fogadására.

Munkatársaink nagy önállósággal, kiterjedt egyéni felelősséggel végzik feladataikat, de folyamatosan az egész csapattal együttműködve, annak támogatását magukénak érezve felelnek meg a mindennapos kihívásoknak.

Vegyél részt olyan projektekben, amelyek nem csak tapasztalatokhoz, de valódi sikerekhez vezetnek!

Ne feledd, leendő munkatársaink nem csupán közös sikereinknek lehetnek részesei, de egyéni céljaik, karrierterveik megvalósításához is támogatást kapnak.

Miért jó nálunk dolgozni?

Együttműködés és siker

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy csapatunkkal közösen valósítsuk meg cégcsoportunk céljait, hiszen a sikeres kooperáció nagyszerű eredményekhez vezet. A bizalomra épülő horizontális munkahelyi struktúra, a közvetlen, nyílt kommunikáció és a támogató munkahelyi légkör ideális feltételeket teremt a hatékony együttműködéshez.
Nem csupán személyes szinten tartjuk fontosnak a kooperációt, de a Pannon Cégcsoport élen jár az ágazati együttműködés terén is. Tagjaink különféle szegmensekben vannak jelen a turizmustól a mezőgazdasági tevékenységen keresztül, az egészségügyi, jogi, biztosítási és ingatlanhasznosítási területeken át a különféle IT megoldásokig. Az ebből eredő szinergiák, a minden területen hasznosítható alapvető kompetenciák kiaknázása az üzleti sikereken túl munkatársaink fejlődését is szolgálja.

Bizalom és önállóság

Munkatársaink széleskörű felhatalmazással, nagy önállósággal és felelősséggel rendelkeznek, így meg tudják mutatni tehetségüket és hogy mi mindenre képesek. Mindemellett lehetőséget teremtünk arra, hogy mindenki a maga területén folyamatosan egyre jobbá válhasson.

A munkatársainkba vetett bizalom lehetővé teszi, hogy a munkavégzés maximális szellemi szabadság és önállóság mellett történhessen. Nálunk saját szakterületén mindenki felelős pozíciót láthat el. Tudjuk, hogy jövőnk alakításához minden munkatársunk hozzájárul és ez a fejlődés titka.

Közösség és összetartás

A Pannon Cégcsoport valódi munkahelyi közösség, amelynek fontos ismertetőjegye a csapatszellem, egymás támogatása és a megfelelő együttműködés. Gondoskodunk róla, hogy megteremtsük csapattagjaink számára azt az inspiráló környezetet és pozitív légkört, ami elősegíti és fenntartja az összetartozást.

Személyes motiváció és karrier

Segítjük a személyes kibontakozást, és az egyéni karrierterveket is szem előtt tartjuk. A Pannon Cégcsoport megfelelő környezetet kínál mindazok számára, akik szeretnének karriert építeni, valami újat létrehozni és a kihívásokat motivációként megélni.

Nyitott pozíciók

Csatlakozz hozzánk és induljunk el együtt a siker útján!

Nyitott pozíciók

Csatlakozzon hozzánk és induljunk el együtt a siker útján!

Jelenleg nincs betöltetlen pozíciónk.Jelenleg nincs nyitott pozíció cégcsoportunknál, de kérjük, küldd el szakmai önéletrajzodat részünkre, így, ha a szakmai tapasztalatodnak megfelelő állásajánlatunk lesz, közvetlenül is meg tudunk keresni.

Az alábbi e-mail címen várjuk a jelentkezéseket:
hr@pannoncegcsoport.hu

A kiválasztási folyamat

Jelentkezés

A kiválasztott pozícióra a hr@pannoncegcsoport.hu
e-mail címre elküldött szakmai önéletrajzzal jelentkezhetsz.

Visszaigazolás

A jelentkezés beérkezésekor visszaigazolást küldünk a megadott e-mail címre, pályázatod beérkezéséről.

Telefonos megkeresés

Amennyiben önéletrajzod az előszűrésen megfelelt, telefonon felvesszük veled a kapcsolatot.

Személyes interjú

Egy kötetlen beszélgetésen jobban megismerheted cégünket, csapatunkat valamint a szakmai elvárásokat.

Értesítés

Utolsó lépéseként minden pályázót írásban értesítünk a döntésről.

Nem található az aktuális állásajánlatok között megfelelő, de megtetszett a csapatunk és szívesen dolgoznál velünk? Küldj nekünk egy szakmai önéletrajzot.