Üzleti tanácsadás

Üzleti tanácsadás

 

A Pannon Cégcsoport szakértő csapata a legjobb hazai gyakorlatokat nemzetközi tapasztalatokkal ötvözve oldja meg az ügyfelei számára kihívást jelentő üzleti problémákat. Széleskörű szakmai ismeretekkel, korszerű vezetési és iparági tapasztalatokkal, jelentős gyakorlattal rendelkezünk.

Mindez annak köszönhető, hogy több évtized, több generáció, sok okos, elkötelezett és kreatív munkatárs eltérő területeken szerzett tapasztalata összegződik a különböző tevékenységű,
azonos tulajdonú vállalkozások Pannon Cégcsoportba szervezésében.

Tanácsadó üzletágunkban hasznosítjuk sok évtized reorganizációs tevékenységének tanulságait és a saját munkánk során szerzett tapasztalatokat, így mások számára is elérhetővé válik a felhalmozott szakértelem.

A versenyképesség megőrzéséhez és javításához elengedhetetlen
az optimálisan kialakított és folyamatosan frissített vállalati stratégia

Partnereinket nap mint nap segítjük stratégiai kérdéseik megválaszolásában és működésük fejlesztésében. Megoldásokat kínálunk komplex kihívásokra.

Az üzleti tanácsadás olyan szolgáltatás, amelynek igénybevétele segíti a gyors fejlődést és adaptációt, az átmeneti időszakok, például vállalati átalakítások vagy válságok kezelését.

Támogatjuk ügyfeleink belső működési folyamatainak optimalizálását a lehetséges vállalati szinergiák kiaknázásának és a még magasabb működési hatékonyságnak, illetve profitabilitás elérésének érdekében.

A Pannon Cégcsoport üzleti tanácsadás szolgáltatása olyan erőforrás a vállalkozások számára, amely növeli a hatékonyságot és közelebb visz a célok eléréséhez.

„Hiszünk abban, hogy minden kérdésre van válasz,
hogy minden problémára létezik megoldás.”

Professzionális komplex üzleti tanácsadási szolgáltatás

Alkalmazkodás a vállalat üzleti- és társadalmi környezetéhez

Munkatársaink a gazdasági élet széles spektrumát ismerik, hiszen jelen vagyunk az ipari parki ingatlanhasznosítási, mezőgazdasági területeken, valamint a turisztikában, illetve az egészségügyi, jogi, biztosítási és az IT szektorban egyaránt.

Munkatársaink saját iparáguknak, vagy egy iparágakon átívelő területnek szakértői, akik piacismeretük révén új perspektívákat és kreatív megoldásokat kínálnak, és a stratégiai tervezés során segítenek kilépni a megszokott gondolkodási sémákból.

Tapasztalataink révén képesek vagyunk a piaci mozgások, a külső veszélyek és lehetőségek által kiváltott hatásokra felkészülni. Így tudunk egy lépéssel mások előtt járni.

A Pannon Cégcsoport üzleti tanácsadói széles körű kapcsolati hálózattal rendelkeznek. Ez segít a vállalkozások egymás közötti kapcsolatait kiépíteni, potenciális partnerekkel és befektetőkkel is.

Az üzleti tanácsadás új lendületet adhat a vállalkozásoknak

Tehetséges munkatársaink szakértői tevékenységük során azon dolgoznak, hogy a legösszetettebb problémákra is megtalálják a megoldást.

Az iparág-specifikus kérdések megválaszolása mellett a kritikus üzleti problémák kezelése, innovatív vállalati útkeresések támogatása, szektor- és funkció-specifikus megoldások kidolgozása is a profilunk része.

Szakmai csapatunk eredményeinek legfontosabb pillérei

Vállalkozásfejlesztés

 

Szakértelem

 

Elhivatottság

 

Eredményesség

 

Megbízhatóság

 

Mikor van szükség üzleti tanácsadásra?

A folyamatosan és dinamikusan változó gazdasági környezet, piaci és növekedési elvárások, illetve az esetlegesen felmerülő generációváltás kihívásai sok esetben szélesebb körű alternatívák és stratégiai irányvonalak megvizsgálását követelhetik meg egy vállalat tulajdonosaitól. Ebben átfogó üzleti tanácsadási szolgáltatásokkal támogatjuk ügyfeleinket.

Tanácsadási területek

 • vállalati válságkezelés
 • felszámolás elkerülése
 • felszámolásra való felkészülés
 • élet a felszámolás után
 • cégek értékesítésre való felkészítése
 • cégek átalakulása, átalakítása
 • reorganizáció
 • generációváltás
 • exitstratégiák kidolgozása,
  nemzetközi szinten is.

Amennyiben azt tapasztalja, hogy a vállalkozása az alábbi, vagy az alábbiakhoz hasonló nehézségekkel néz szembe, érdemes igénybe vennie szakértőink segítségét:

 • stagnálás
 • lassú növekedés vagy gyors növekedés
 • válság
 • pénzügyi szorítás
 • terjeszkedés
 • akvizíció
 • a vállalat újraszervezése
 • külföldi terjeszkedés
 • cégeladás.

Feladataink

Feladataink közé tartozik a menedzsment lojális, hatékony támogatása. Nálunk minden esetben független, objektív tanácsadásra számíthat, ahol elsődlegesek a megbízó érdekei.
Szükség esetén változásokat kezdeményezünk vagy viszünk véghez. A változások kezelése kapcsán a követő utód vagy az új vezető felkészítésében is a vállalkozás segítségére lehetünk.

A Pannon Cégcsoport komplex szolgáltatási csomagjával a vállalkozások képesek lesznek:

Piaci
növekedésre

 

Termelékenység
növelésére

 

Költségek
csökkentésére

 

Hatékonyabb
működésre

 

Versenyelőny
elérésére

 

Komplex megújulásra,
reorganizációra