Biztosítás

Biztosítási alkusz

Ahogy az üzleti élet más területein, úgy a biztosítók világában is érdemes szakértői segítséget igénybe venni az optimális döntésekhez.

A PANNON ALKUSZ Biztosításközvetítő Kft. azoknak az ügyfeleknek nyújt segítséget, akik megbízható védelmet keresnek mind az üzleti, mind pedig a magánélet különböző területein. A társaság 2009 óta a szükséges hatósági engedélyek birtokában és az előírt törvényi feltételeknek megfelelően folytat közvetítői tevékenységet, mint független biztosítási alkusz.

A Pannon Cégcsoport tagjaként működésünket megbízhatóság és eredményesség jellemzi, munkánkat ügyfeleink mindenkori érdekeinek figyelembevételével végezzük. Alkusz- csapatunk olyan, tapasztalt és naprakész tudással rendelkező szakemberekből áll, akik nem csupán termékeket kínálnak, hanem segítenek megtalálni a legmegfelelőbb megoldásokat az egyéni vagy vállalati igényekre szabva.

Alkuszaink a lehető legrövidebb idő alatt összekötik a szolgáltatást igénybe vevő ügyfeleiket a számukra legmegfelelőbb biztosító társaságokkal és termékekkel. 

Sokszor nehéz eligazodni a különféle biztosítók ajánlatai között, egy alapos kutatómunka pedig többlet idő- és energiaráfordítást kíván meg. A megfelelő alkusz kiválasztása és a sikeres együttműködés azonban lehetővé teszi az ügyfeleink számára, hogy nyugodtan élhessék mindennapjaikat, tudván, hogy szakértők támogatják őket a biztonságuk, üzleti sikereik és jövőjük védelmében. Ezáltal a szolgáltatást igénybe vevők nemcsak időt és energiát takaríthatnak meg, de pénzügyi szempontból is a lehető legkedvezőbb megoldásokhoz juthatnak hozzá.

Egyedi igények, optimális megoldások

A PANNON ALKUSZ Biztosításközvetítő Kft.

A társaság munkatársainak elsődleges feladata a hozzájuk fordulók igényeinek szakszerű felmérése és a számukra leginkább megfelelő, legrelevánsabb termékek kiválasztása. Szakembereink jól ismerik a piacot és a legfrissebb tendenciákat, így a lehetőségek széles palettájáról válogatnak. A kínálatban megtalálhatóak a vállalati-, vagyon-, gépjármű-, felelősség- valamint az utasbiztosítások is.

A személyre szabott tanácsadás számos előnnyel jár. Az ügyfelek idő- és energiahatékony módon ismerhetik meg a számukra legelőnyösebb megoldásokat biztosítási tranzakcióik során.

A PANNON ALKUSZ felkészült szakemberei segítenek a döntések alapos mérlegelésében és minden részfeladatban a folyamat egésze során.

Az alkuszok hozzáférnek olyan biztosítókhoz és termékekhez, amelyre alapesetben az ügyfélnek nem lenne lehetősége. Az így feltárt versenyképes ajánlatok révén alkuszaink segítségével versenyelőnyhöz juthatnak ügyfeleink.

A PANNON ALKUSZ számára kiemelkedően fontos az etikus üzleti gyakorlat és a szakmai felkészültség. A folyamatos továbbképzések biztosítják a naprakész ismereteket és a piaci változásokra való gyors reagálási képességet.
A Pannon Cégcsoport tagjaihoz híven szemléletünkben kulcsszerepet játszik az ügyfélközpontú hozzáállás és a közös sikerek irányába történő elköteleződés.

Éppen ezért az ügyfelek aktív meghallgatása és igényeik figyelembe vétele elsődleges szempont az ügyfélelégedettség elérése érdekében. A PANNON ALKUSZ Biztosításközvetítő Kft. kiváló kapcsolatokkal rendelkezik a cégcsoporton és saját szektorán belül egyaránt.

Vállalati
biztosítások

Élet- és baleset
biztosítások

Lakossági
vagyonbiztosítások

Gépjármű
biztosítások

Utas
biztosítások

Szerződött biztosítótársaságok

Alfa Biztosító Zrt. • Allianz Hungária Zrt. • Európai Utasbiztosító Zrt. • Generali Biztosító Zrt. • GENERTEL Biztosító Zrt. • Groupama Biztosító Zrt. • K&H Biztosító Zrt. • Magyar Posta Biztosító Zrt. • Signal Iduna Biztosító Zrt. • Union Biztosító Zrt. • Uniqa Biztosító Zrt. • Gránit Biztosító Zrt.

Pannon Alkusz elérhetőségek

Kapcsolat

7625 Pécs, Hunyadi u. 19.
Telefon: +36 72 513 631
Fax: +36 72 513 635
email: biztositas@pannonalkusz.hu

Cégadatok

Cégjegyzékszám: 02-09-074738
Adószám: 14858394-2-02
MNB engedély száma: EN-II/M-269/2009.
MNB szám: 209092247353
Szakmai felelősségbiztosítási kötvényszám: 324338220 (Allianz Hungária Zrt.)
Képviselő: Bozsánovics Bernadette ügyvezető
Érdekképviselet: Magyar Biztosítók Szövetsége
Felügyeleti hatóság: Magyar Nemzeti Bank